Fenomeen

Licht als optisch fenomeen is zo vanzelfsprekend, dat wij zelden stilstaan bij de geheimen en het ontstaan, of zelfs de opbouw van het gewone natuurlijke licht.

Rythm of Light is beïnvloed door de natuurlijke verschijnselen van het licht. Een ontwerp van Studio Susanne de Graef, een verlichtingsstuk dat de essentie van het licht zelf behoudt.

Susanne is designer of furniture and lighting objects by day .. 

Dreamer and inspirator day and night!

Her projects-inspirations-make her smile; and smiles are to share.

De Rhythm of Light-collectie bootst de beweging van de zon na terwijl deze elke dag opkomt en ondergaat. De fijne draden tonen het spectrum van de regenboog. De vorm en structuur zijn geïnspireerd op de crinoline (een hoepelrok uit de 19e eeuw). De gebruiker bepaalt het ritme van de lamp door de lamp op en neer te bewegen, de lagen vermengen zich, het licht wordt diffuus en de lagen veranderen in een spel van kleuren. Een levendig samenspel van licht en schaduw.

Met een oprechte voorkeur voor textiel en licht, en de fascinatie voor licht als een buitengewoon fenomeen. De rode draad en toenemende focus binnen projecten van Susanne. Nieuwe mogelijkheden en combinaties leiden tot nieuwe ontwerpvragen; kan je licht bewegen, componeren, monteren of licht vormen? Door te experimenteren ontstaan ​​nieuwe toepassingen en inspiraties. Dit heeft niet alleen invloed op de vorm en het materiaal van het licht en de lichtbron; het beïnvloedt ook het effect, de omgeving en de functie van licht. Licht krijgt een nieuwe betekenis die voortkomt uit deze synthese van innovatie en doordacht ontwerp. Het resultaat? Innovatief design met een gevoel van ambacht, in de vorm van verrassende, speelse en uitnodigende lichtontwerpen, die verbazing uitdrukken.

Rythm of Light, een lamp met een eigen ritme.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #eindhoven #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #innovative #neverendingstory #susannedegraef #rythmoflight #lightingobject #essenceoflight #sun #fine #threads #rainbow #crinoline #diffused #light #shadow

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.