Curiousa and curious

Curiousa & Curiousa ontwerpt en produceert hand-geblazen glasverlichting. Esther Patterson, ontwerper en oprichter, heeft een passie voor Brits en echt vakmanschap. Ik volg Esther en haar prachtige lampen al een tijdje.

Het nieuwste pendant is The Tor Light. Uiteraard met de hand geblazen, zonder mal dus elk stuk is uniek. Verfijnde uitstraling, modern en toch klassieke lijnen met een gedurfd maar toch natuurlijk kleurenpalet.

De Tor Light, vernoemd naar Mam Tor; wat zoveel betekent als ‘Mother Hill’, niet ver van de Derbyshire-werkplaats. Het geselecteerde kleurenpalet weerspiegelt het prachtige landschap van deze High Peak-bergkam. De grijze tonen van de kalksteen-massa en de rode en gele kleuren van de lokale flora in de ondergaande zon. Perfect in balans met het schemerige, blush interieur.

The Tor Light is een verfijnde toevoeging aan het bestaande assortiment. Met een compact geborsteld messing armatuur; kracht vs schoonheid. Op een rij boven of in een eclectische groep boven een eetgedeelte.

Naast Slate Gray, Garnet Red en Yellow Ochre, kan je kiezen uit 20 verschillende kleuren.

Beauties,

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #derbyshire #interior #interiordesign #interiorstyling #nspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #thetorlight #slategrey #garnetred #yellowochre #elegant #curiousastudio #glass #glassblown #unique

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.