Vertigo Petite Friture hanglampKathlyn van de week kwam deze herinnering van mei 2017 voorbij. Met deze zonnige en warme dagen repost ik haar graag nog een keer.

De inspiratie voor lampenblog.nl door Kath. Omdat je t zo’n mooie lamp vindt. Vind ‘m zelf ook prachtig. Een mooie solitaire lamp. Ze is groot, mega zelfs, aanwezig maar ruimtelijk. Ja, het is een zij, kan niet anders dan een grande dame zijn, een beauty. Vertigo hanglamp van Petite Friture. 

De Vertigo hanglamp is ontworpen door Constance Guisset. Met de Vertigo hanglamp van Petite Friture kun je eenvoudig intimiteit in een kamer creëren. Je kunt deze lamp gebruiken als een soort van ‘dakje’ boven je zithoek of je eettafel, waardoor je de ruimte van bovenaf enigszins afbakent. Omdat de lamp van fiberglas is gemaakt en dus bijna niks weegt, komt hij bij elke luchtstroom in beweging. Dit zorgt in combinatie met het sierlijke lijnenspel voor een interessante schaduwwerking. 

‘Ze’ heeft een diameter van 140 centimeter, maar ook eentje met een ronding van 200! Gemaakt van polyurethaan, fiberglas, draad en weegt slecht 0,5 kilo. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Een statement, een super zonnehoed. Thanks Kath perfect style, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #myhome #hoorn #dijkhuis #interieur #homedecoration #lampen #repost #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #statement #ingcollega #fiber #intimiteit Petite Friture @constanceguisset @katje.wongchung Photo by Ola Rindal

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.