De invloed op schoonheid

Meet Aurum

Inspelen op gebeurtenissen tijdens het productieproces. Hierdoor kan het ontwerp ineens van vorm, functie of materiaal veranderen.

Aurum laat zien hoe de designer beweging kan overbrengen in een bevroren vorm. Omdat glas vloeibaar is en gevuld met lucht tijdens het produceren, heeft hij verschillende vormen in het productieproces vastgelegd door lucht af te zuigen bij het stollen van het glas. Een uiterst moeilijk proces. Uitdagend vakmanschap resulteren in de elegante vormen van Aurum. Elke lamp is uniek en is verkrijgbaar in twee verschillende maten: S en M. Aurum wordt zowel in een goud als in een doorschijnende versie geleverd. Het Aurum-goud is zowel als wandlamp als als hanglamp gedefinieerd. De doorschijnende versie is alleen beschikbaar als hanger.

Stylish weekend, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieurontwerp #dutchdesign #lampen #glassvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #ontwerpproces #liquidglass #aurum #tuttobene @studioalexdewitte @tuttobene 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.