benben

Dankzij de opstapeling van 5 verschillende elementen vormt een eigentijdse totem. De Benben-collectie, een karakteristiek ontwerp. De lampen creëren een speelse look ’n feel. Mooi als solitair of als kunstwerk in een groep.

Making something out of nothing. Creating maximum designs from minimal amounts of materials . . . 

De meeste verlichtingsontwerpen van Jacco Maris zijn gebaseerd op metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn het belangrijkste handelsmerk van Jacco Maris Design.

Roestvast staal, zwart staal, gegoten metaal en messing zijn onderscheidende elementen die eenvoudig op zichzelf of in combinatie met ander materiaal zoals leer worden gebruikt. Door de jaren heen zijn er tal van opmerkelijke lichtcollecties ontwikkeld, elk met een eigen karakter.

Alle verlichtingsarmaturen zijn met de hand gemaakt. Hierdoor kan Jacco Maris haar standaardcollecties aanvullen met op maat gemaakt werk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de klant tot in de kleinste details worden verwerkt. 

Lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd; handgemaakt door specialisten. En ieder armatuur draagt de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper. Licht is een bron van emotie, die Jacco Maris steeds opnieuw probeert te vangen in de perfecte combinatie van vormen en materialen.

Elegant en krachtig dus, Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #blogger #stoffenblog #interior #interiordesign #interiorstyling #inspiration #styling #restyling #lampen #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #stackof5 #totem #benben #playful #caracter #crafting #tough #elegant #jaccomaris 

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.