Psychedelisch

Amazing, psychedelische interactie tussen muziek, licht en projectie. Ervaren en gevoeld tijdens de booklaunch van Stekken en meer - Het Groenlab van Judith Baehner.

Audiovisueel project dat het fysieke en digitale ontrafelt, overpeinst. In controle vs onbeheerst, beetje meditatief, beetje arrogant, eenvoudig en toch gecompliceerd, gefascineerd door mooie dingen, maar ook verborgen op onverwachte momenten.

Flowers / Ghost & Echoes, improviserend duo voor elektrische gitaar: Gonçalo Oliveira en James Alexandropoulos Mc-Ewan. Verkent de onherhaalbare en moeilijk te besturen aspecten van de elektrische gitaar, in geluiden die onverwachts voortkomen uit de complexiteit van het elektronische circuit van de gitaar, van grote geluidslagen tot subtiele microtonale botsende akkoorden.

Interactie met de performatieve beelden van Felix Bodin. Zijn zelf ontworpen visuele instrument, een buigzaam spiegelend oppervlak dat digitaal gegenereerde patronen verspreidt. Projecties die door de speelruimte weerkaatsen, vervormen of focussen in unieke en oogverblindende licht- en projectieshow. Soms delicaat en prachtig sereen, soms grillig, onvoorspelbaar en opwindend.

Thanks Judith, tot snel.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #stoffenblog #interior #greenstyle #plants #groenlab #interiorstyling #interiorinspiration #styling #restyling #stoffen #kleuren #materialen #flowersghostechoes #judithbaehner #gonçalooliveira #jamesalexandropoulos #felixbodin #stekkenenmeer

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.