Scraplight

Scraplight series van Graypants uitgebreid met de nieuwe, lichte zusjes Hive and Nest binnen de collectie Scraplights. Gezien op ARCHITECT@WORK.

Gisterenavond ARCHITECT@WORK. Wegens een leuk bezette dag, weinig tijd voor dit internationale event. Om de 2 jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Deze editie stond in het teken van ‘Architectuur en Licht’, waarmee ingespeeld werd op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- als de buitenruimte.

Scraplight is een collectie prachtige lampen, handgemaakt van gerecycled karton. De serie bestond uit een bruine versie. Nu uitgebreid met deze lichte variant, welke radicaal afwijkt van de traditionele scraplight-serie. Op maat gemaakt volledig wit golfkarton, abstraheert de Scraplights white-reeks de gelaagde kartonnen esthetiek die Graypants sinds hun ontstaan zorgvuldig heeft ontwikkeld. Nauwkeurig gesneden door geavanceerde machines, met de hand geassembleerd met behulp van non-toxic kleefstof en behandeld met een niet-toxische brandvertragende coating.

Scraplights van Graypants biedt warme, intieme en functionele verlichting voor elke gelegenheid of ruimte. Sterk en elegant.

Graypants staat synoniem aan probleemoplossers. Gedurfde creativiteit vd studio leidt tot uiteenlopende ontwerpen in producten, architectuur en andere prachtige objecten. Hun werk breidt zich wereldwijd uit met samenwerkingsverbanden en op maat gemaakte ontwerpen voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Dream big - Scribble often - Make thoughtfully. Quote Graypants.

Style by Meg, Marlies

#studiomeg #stylebymeg #lampenblog #interieur #interiordecor #interieurdesign #interieurstyling #styling #lampen #vridayvibe #stoffen #kleuren #materialen #contemporary #functioneel #extravagant #tough #elegant #custom-made #graypants #scraplight #architect@work #recycledcardboard #handcraft #designs #products #architecture #objects

Marlies Huisman is interieurstylist. Werkend tussen driedelig grijs heeft ze haar passie voor stoffen, kleuren en materialen jarenlang vormgegeven. Ze is verliefd op haar mooie dijkhuis en altijd op zoek naar inspiratie voor klanten en opdrachten. Balancerend tussen sport, een goed glas wijn, lekker eten, gezin en familie, een sociaal leven en een styling carrière. Hier lees je haar lampen belevenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.